Τρόποι αποστολής

 

Το Pharmakeio-Online.gr μπορεί να εξυπηρετήσει πελάτες σε όλη την Ελλάδα. Τα έξοδα αποστολής ποικίλουν ανάλογα με τον τύπο, το μέγεθος και το βάρος των αντικειμένων. Έχουμε διαμορφώσει την πολιτική μας σχετικά με την αποστολή εμπορευμάτων όσον το δυνατό πιο δίκαια.
 
Οι παραγγελίες αποστέλλονται μέσα σε 1 - 3 εργάσιμες μέρες (ανάλογα με την ύπαρξη και τη διαθεσιμότητα του προϊόντος. Σε περίπτωση που δε μπορεί να εκτελεστεί η παραγγελία σας για λόγους ανωτέρας βίας (απεργίες, κακές καιρικές συνθήκες κτλ.) θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
 
Εφόσον ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, θα σας αποσταλεί e-mail επιβεβαιώνοντας ότι λάβαμε την παραγγελία σας.
 
Αποστολή – Παράδοση Παραγγελιών (Προϊόντων)
 
Η αποστολή των παραγγελιών σας γίνετε από τη Γενική Ταχυδρομική.
 

 

Τα προϊόντα μας αποστέλλονται σε όλη την Ελλάδα με όλους τους τροπους μεταφοράς (courier, ταχυδρομείο,μεταφορικές εταιρείες) καί εξαρτάται από τον τρόπο πληρωμής που επιθυμεί ο πελάτης.

 

Σε περίπτωση που δεν έχετε κάνει ονομαστική παραγγελία το προιόν που επιθυμείτε καί περάσετε από το κατάστημα δεν μπορούμε να σας εγγυηθούμε την διαθεσιμότητα. To Pharmakeio-Online.gr λειτουργεί αποκλειστικά ώς ηλεκτρονικό κατάστημα καί η φυσική μας έδρα ώς σημείο εξυπηρέτησης.

 

Κανένα προϊόν δεν δεσμεύεται χωρίς ονομαστική παραγγελία.

  

Δωρεάν τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής έως 2 κιλά για αγορές άνω των 49 ευρώ και αποστολές εντός της Ελλάδας.

YΠΗΡΕΣΙΕΣ για αποστολες εντός Ελλάδος

Για αποστολή προϊόντος μέχρι 2 κιλά το κόστος είναι 2,20 ευρώ (για παραγγελίες κάτω των 49 ευρώ)

Για κάθε επιπλέον κιλό  +1.50 ευρώ

 Η αντικαταβολή έχει έξτρα χρέωση 1,30 ευρω (π.χ το κόστος αποστολής και αντικαταβολής είναι 3.50 ευρώ)

Για τις δυσπρόσιτες περιοχές ισχύουν τα τιμολόγια της ΓΕΝΙΚΗΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗΣ και θα υπάρξει τηλεφωνική επικοινωνία με τον πελάτη πριν απο την αποστολή. ΓΙΑ ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΉ (ακόμη και σε δυσπρόσιτες περιοχές) το κόστος αποστολής και αντικαταβολής είναι 3.50 ευρώ.

Συνεργαζόμαστε με την Γενικη Ταχυδρομική 

Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ

ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ οι αποστολές στέλνονται με τα ΕΛΤΑ και οι χρεώσεις αποστολής διαφοροποιούνται(θα προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία με τον πελάτη)

Το ποσό ΠΡΟΚΑΤΑΒΑΛΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ή την ALPHABANK