• - 9%
LAMBERTS Hawthorn 2500 mg

LAMBERTS Hawthorn 2500 mg

Τιμή Τιμοκαταλόγου: 22,30  
20,20
Κερδίζετε: 2,10 (9%)
PHA-4242-8250
Σε Απόθεμα
+

Παρουσίαση Ρόζ οβάλ επικαλυμμένη ταμπλέτα.

Κάθε ταμπλέτα αποδίδει: Hawthorn 2500mg (provided by 500mg of a 5:1 extract) providing flavonoids 10mg Ταμπλετοποίηση με: Microcrystalline Cellulose, DiCalcium Phosphate, Silicon Dioxide, Stearic Acid, Crosslinked Sodium Carboxymethylcellulose, Magnesium Stearate, Titanium Dioxide, Hydroxypropyl Methylcellulose, Iron Oxides.

Χρόνος αφομοίωσης: Λιγότερο από1ώρα..

Κατάλληλο για χορτοφάγους

Χρήση: Το Hawthorn ανήκει στην οικογένεια των φυτών Roseaceae και αποτελεί ένα είδος θάμνου που βρίσκεται συνήθως σε κήπους καθώς και σε φράχτες της εξοχής. Στο παρελθόν χρησιμοποιήθηκε από Βοτανολόγους για εκατοντάδες χρόνια, ενώ στη σύγχρονη εποχή αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή βότανα στον δυτικό κόσμο με πολλές δημοσιεύσεις που αναφέρουν τις σημαντικές του ιδιότητες.

Τα ενεργά στοιχεία του Hawthorn περιέχουν μία σειρά από φλαβονοειδή μεταξύ των οποίων η rutin και οι proanthocyanidins. Τα συστατικά αυτά ανευρίσκονται σε μεγάλη ποσότητα στα φύλλα και τα άνθη του Hawthorn. Το εκχύλισμα Hawthorn της Lamberts λαμβάνεται από τα υπέργεια τμήματα του φυτού. Επίσης, έχει τιτλοδοτηθεί (standardized) όσον αφορά στην περιεκτικότητά του σε φλαβονοειδή (2%) καθιστώντας το έτσι ένα ιδιαίτερα ισχυρό προϊόν.

Δοσολογία: 1 ταμπλέτα την ημέρα,για 6 εβδομάδες το λιγότερο. Αλλεργίες: Καμία Προφυλάξεις: Δεν πρέπει να λαμβάνεται από έγκυες ή θηλάζουσες γυναίκες. Φύλαξη: Να φυλάσσεται σε δροσερό και ξηρό περιβάλλον και να προφυλάσσεται απτό φως.

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια Κριτική