• - 10%
Immiflex kids 30 caps παιδική πολυβιταμίνη

Immiflex kids 30 caps παιδική πολυβιταμίνη

Τιμή Τιμοκαταλόγου: 15,90  
14,30
Κερδίζετε: 1,60 (10%)
PHA-3713-9532
Σε Απόθεμα
+

To ανοσοποιητικό σας σύστημα είναι το φυσικό σύστημα άμυνας του οργανισμού σας, παρακολουθώντας και προστατεύοντας το σώμα σας 24 ώρες ημερησίως, καθημερινά για όλη τη διάρκεια της ζωής σας. Προστατεύει από τις εισβολές από βακτήρια, ιούς, παράσιτα και μύκητες και όταν αυτό είναι απαραίτητο καταπολεμά τις μολύνσεις.

Τι είναι το Immiflex;

Το ενεργό συστατικό είναι μία φυσική ένωση που ονομάζεται βήτα-γλυκάνη, η οποία προέρχεται από καλλιέργεια μαγιάς. Wellmune WGP είναι η ονομασία που δίνεται στη συγκεκριμένη βήτα-γλυκάνη που χρησιμοποιείται και εξαιτίας των πολλών διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας με τα οποία είναι κατοχυρωμένη, είναι μοναδική για το Immiflex.

Για ποιο λόγο το νοσοποιητικό μου σύστημα χρειάζεται περαιτέρω υποστήριξη;

Eπειδή τα είδη μαγιάς αποτελούσαν πάντα απειλή για τους ανθρώπους, τα ανοσοποιητικά μας συστήματα προσαρμόστηκαν στο να τα αναγνωρίζουν και να αντιδρούν σε αυτά ενεργοποιώντας την ανταπόκριση από το ανοσοποιητικό. Με την πάροδο του χρόνου, το ανοσοποιητικό σύστημα εξοικειώθηκε με αυτά και έφτασε στο σημείο να εξαρτάται από αυτά για να λειτουργεί με τη μέγιστη αποτελεσματικότητα. Το διαρκώς αυξανόμενο αποστειρωμένο περιβάλλον στο οποίο ζούμε έχει εξαλείψει πολλά από αυτά τα είδη μαγιάς και ως αποτέλεσμα, τα ανοσοποιητικά μας συστήματα εξασθένησαν. Με την προσθήκη βήτα-γλυκάνης ξανά στη διατροφή μας αποκαθίσταται η αποτελεσματικότητα του ανοσοποιητικού συστήματος, με ιδιαίτερα οφέλη στον τομέα της υγείας.

Πώς λειτουργεί το Immiflex;

Το Immiflex λειτουργεί ενεργοποιώντας το ανοσοποιητικό σύστημα, το οποίο επιτρέπει μία ταχύτερη ανταπόκριση στις μολύνσεις όταν αυτές εμφανίζονται. Αρχικά, το Immiflex ανιχνεύεται από τα κύτταρα- M στα τοιχώματα του λεπτού εντέρου. Tα κύτταρα-M μεταδίδουν τις βήτα-γλυκάνες στα μακροφάγα κύτταρα στο αίμα, τα οποία τις μεταδίδουν στα ουδετερόφιλα κύτταρα – ενισχύοντας με τον τρόπο αυτό τα πιο άφθονα ανοσοποιητικά κύτταρα στον οργανισμό. Τα οφέλη ενός ενισχυμένου ανοσοποιητικού συστήματος περιλαμβάνουν την ικανότητα να καταπολεμούν ταχύτερα τα παθογόνα μικρόβια, αποτρέποντάς τα από το σχηματισμό εστίας μόλυνσης και την πρόκληση ασθένειας. Αυτό βοηθά στην ενίσχυση της γενικής υγείας, αποτρέπει την κούραση και την καταπόνηση και βοηθά στην ταχύτερη ανάρρωση μετά από κάποια ασθένεια.

Κάποιες μελέτες έχουν καταδείξει ότι όταν αυτό λαμβάνεται σε καθημερινή βάση, το Immiflex μπορεί να μειώσει την εκδήλωση και τα συμπτώματα των Λοιμώξεων του Άνω Αναπνευστικού Σωλήνα και, ειδικά σε όσους πάσχουν από υψηλά επίπεδα άγχους, μπορεί να βελτιώσει τη διάθεση μειώνοντας την ένταση, το θυμό, την κόπωση και τη σύγχυση. Σε μία συγκεκριμένη μελέτη, οι εξεταζόμενοι οι οποίοι ακολούθησαν αγωγή με το Wellmune WGP δεν ανέφεραν καθόλου απουσίες λόγω ασθένειας από την εργασία ή το σχολείο σε σύγκριση με ένα μέσο όρο 1,38 ημερών απουσίες στην ομάδα η οποία έλαβε πλασματικό φάρμακο λόγω συμπτωμάτων κρυολογήματος/ γρίπης.

Ασφάλεια

Σε αντίθεση με πολλά προϊόντα που είναι σχεδιασμένα για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, το Immiflex μπορεί να λαμβάνεται καθημερινά χωρίς ανεπιθύμητα αποτελέσματα, επομένως δε χρειάζεται να περιμένετε τα πρώτα σημάδια ασθένειας ή να θέσετε κάποιο όριο στο για πόσες ημέρες θα πρέπει να το λαμβάνετε. Επειδή υπήρχαν πάντα στις τροφές μας, οι βήτα-γλυκάνες δεν είναι τοξικές. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, εξελιχθήκαμε σε ένα μικροβιολογικά βρώμικο περιβάλλον και τα εγγενή ανοσοποιητικά συστήματά μας είναι σχεδιασμένα ώστε να αντιμετωπίζουν τη συνεχή ενίσχυση. Είναι βασικό να σημειωθεί ότι οι καθαρές βήτα-γλυκάνες δεν προκαλούν αλλεργικά συμπτώματα επειδή επιδρούν ελάχιστα στον τρόπο λειτουργίας τον οποίο έχει αποκτήσει (ή «μάθει») το ανοσοποιητικό σύστημα, το οποίο περιλαμβάνεται σε αυτόν τον τύπο προβλημάτων. Στην πραγματικότητα, διαθέτουν αντιαλλεργικές ιδιότητες.

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια Κριτική