• - 20%
Toral 20 ml POWER HEALTH

Toral 20 ml POWER HEALTH

Τιμή Τιμοκαταλόγου: 10,30  
8,25
Κερδίζετε: 2,05 (20%)
PHA-2744-5815
Σε Απόθεμα
+

Φυσικό σπρέι για τον πονόλαιμο και τον ερεθισμένο λαιμό, με εκχυλίσματα φυτών όπως η κραμερία τρίανδρος, η ποτεντίλλα τορμεντίλλα και ο δυόσμος. Οι αντισηπτικές και καταπραϋντικές ιδιότητες των φυτών ανακουφίζουν άμεσα από τον πονόλαιμο και το κρυολόγημα.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Ενεργά συστατικά: εκχύλισμα κραμερία τρίανδρος 223.2 mg εκχύλισμα ποτεντίλλα τορμεντίλλα 44.8 mg έλαιο δυόσμου 1.3 mg Έκδοχα: Γλυκερόλη, αιθανόλη, σορβιτόλη Περιέχει 20 ml

Τρόπος Χρήσης: Ενήλικες: 2 ψεκασμοί απευθείας μέσα στο στόμα, 3-5 φορές ημερησίως. Για καλύτερη εφαρμογή ψεκάστε, όσο το δυνατόν στο πίσω μέρος του στόματος και μην καταναλώνετε φαγητό ή νερό για 30 λεπτά από τον ψεκασμό. Παιδιά: 1 ψεκασμός απευθείας μέσα στο στόμα 2 – 3 φορές ημερησίως. Για καλύτερη εφαρμογή ψεκάστε, όσο το δυνατόν στο πίσω μέρος του στόματος και μην καταναλώνετε φαγητό ή νερό για 30 λεπτά από τον ψεκασμό.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Ενεργά συστατικά: εκχύλισμα κραμερία τρίανδρος, εκχύλισμα ποτεντίλλα τορμεντίλλα, έλαιο δυόσμου Εγκυμοσύνη / Θηλασμός: Μη λαμβάνετε κανένα σκεύασμα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού, εκτός κι αν συνιστάται από τον γιατρό σας.

Εισάγετε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα παρακάτω.

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια Κριτική

Δείτε Ακόμη