• - 3%
Σαμπουάν Caduta για αδύνατα-εξασθενημένα μαλλιά FAIR HAIR

Σαμπουάν Caduta για αδύνατα-εξασθενημένα μαλλιά FAIR HAIR

Τιμή Τιμοκαταλόγου: 30,00  
29,00
Κερδίζετε: 1,00 (3%)
PHA-0968-3398
Σε Απόθεμα
+

Η αγωγή με το σαμπουάν και τις αμπούλες CADUTA είναι αποτέλεσμα μακροχρόνιων μελετών και πειραματικών εφαρμογών πάνω στο πρόβλημα της κακοσμίας του τριχωτού, των αδύνατων και εξασθενημένων μαλλιών.

Ο συνδυασμός περιέχει ειδικούς βιοδραστικούς παράγοντες με τονωτική επίδραση στις αδύναμες τρίχες. Με φυσικούς παράγοντες που ενισχύουν την μικροκυκλοφορία στο τριχωτό και αναπτύσσουν έντονη τροφική δράση στους εξασθενημένους τριχικούς θύλακες.

Το περιεχόμενο της αμπούλας είναι ένα υδατοαλκοολικό εκχύλισμα με αποκλειστικά φυτική βάση. Περιέχει ένα μελετημένο συνδυασμό από: βιταμίνες Β4, Β6, C, Α, Ε, - μεταλλικά άλατα (ψευδαργύρου, θείου και χαλκού), - απαραίτητα θειούχα αμινοξέα. Όλα τα παραπάνω συστατικά απομακρύνονται με κρύα εκχύλιση.

Μια φυσική μέθοδος που διατηρεί τις φαρμακευτικές ευεργετικές ιδιότητες των βοτάνων και δεν αλλοιώνει την φυσικοχημική τους δομή.

Η συνεχής - καθημερινή χρήση της αγωγής, επιταχύνει τον ρυθμό ανάπτυξης των νέων τριχών αλλά και αυτών που βρίσκονται στο αναγενές στάδιο. ¶ριστα αποτελέσματα σε βαμμένα μαλλιά, με ντεκαπάζ, με περμανάντ και άλλες επιθετικές μεθόδους. (250ml)

Εισάγετε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα παρακάτω.

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια Κριτική

Δείτε Ακόμη