• - 34%
LYBERA ΕΜΜΗΝΟΡΡΟΪΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ (ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΕΡΙΟΔΟΥ) Το μυστικό της μοντέρνας γυναίκας! no 1

LYBERA ΕΜΜΗΝΟΡΡΟΪΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ (ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΕΡΙΟΔΟΥ) Το μυστικό της μοντέρνας γυναίκας! no 1

Τιμή Τιμοκαταλόγου: 29,90  
19,70
Κερδίζετε: 10,20 (34%)
8051418000160
PHA-7947-2563
Σε Απόθεμα
+

TI EINAI TO LYBERA???

Lybera, ο νέος καινοτόμος πρωτοποριακός και αποτελεσματικός τρόπος διαχείρισης του έμμηνου κύκλου. Το υγιεινό εμμηνορροϊκό κυπελλάκι Lybera, είναι επαναχρησιμοποιήσιμο, είναι απολύτως ανεκτό, κατασκευάζεται από πιστοποιημένη, υποαλλεργική, ιατρική πλατινική σιλικόνη, και είναι κατάλληλο για οποιαδήποτε γυναίκα, ακόμη και με ευαίσθητο δέρμα. Η λειτουργία του είναι να συλλέγει αντί να απορροφά τη ροή της περιόδου. Θα σας βοηθήσει να ζήσετε πιο άνετα και υγιεινά τις ημέρες της περιόδου ... μόνο το ημερολόγιο θα σας θυμίζει την περίοδο!

ΥΓΙΕΙΝΗ ΑΝΕΣΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ. ΛΥΣΕ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΘΗΛΩΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΑΝΕΣΗΣ, ΣΤΗΝ ΑΜΗΧΑΝΙΑ, ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΥΣ.

ΝΙΩΣΕ…..Lybera

ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ LYBERA Το Lybera είναι ένα εμμηνορροϊκό κυπελλάκι από υποαλλεργική, πιστοποιημένη, ιατρική πλατινική σιλικόνη που συλλέγει την έμμηνο ρύση, χωρίς την απορροφά, και μπορεί να χρησιμοποιείται για χρόνια!

Οδηγίες χρήσης

-Αποστείρωση του Lybera -Εισαγωγή του Lybera -Αφαίρεση του Lybera -Καθαρισμός και συντήρηση -

Αποστείρωση

Πριν να χρησιμοποιήσετε για πρώτη φορά το Lybera, θα χρειαστεί να το αποστειρώσετε. Βράστε το για 5 λεπτά μέσα σε λίγο νερό σε μία μικρή κατσαρόλα με προσοχή ώστε η στάθμη του νερού να μην κατέβει πολύ. Μόλις ολοκληρώσετε αυτή τη διαδικασία, το Lybera θα είναι έτοιμο προς χρήση. Στη συνέχεια, θα επιλέξετε εσείς τη συχνότητα με την οποία θα αποστειρώνετε το κυπελλάκι. Δεν χρειάζεται αποστείρωση κάθε φορά που το αδειάζετε και το τοποθετείτε ξανά, δεδομένου ότι το περιβάλλον του κόλπου ΔΕΝ είναι αποστειρωμένο.

Εισαγωγή

Αφού πλύνετε καλά τα χέρια σας, μπορείτε να προχωρήσετε στην εισαγωγή του Lybera. Καταρχήν θα πρέπει να επιλέξετε μία άνετη θέση. Συνιστούμε την τοποθέτηση σε μία από τις παρακάτω θέσεις: βαθύ κάθισμα, καθιστή, στα γόνατα, όρθια. Θα βρείτε την καλύτερη δυνατή θέση με το χρόνο και με λίγη πρακτική! Για να εξοικειωθείτε πιο εύκολα και γρήγορα με το Lybera, συνιστάται τις πρώτες φορές να ξεκινάτε τη χρήση του κατά τις τελευταίες ημέρες του κύκλου .Για να τοποθετήσετε το Lybera συστήνουμε δύο μεθόδους "δίπλωσης" Α μέθοδος (Εικ. 1-2). ή Β μέθοδος (Εικ. 3-4-5). Για να διευκολύνετε ακόμη περισσότερο την τοποθέτηση του κυπέλλου μπορείτε να το βρέξετε με νερό ή να χρησιμοποιήσετε λιπαντική κρέμα με βάση το νερό, αν και η λίπανση που προσφέρουν τα έμμηνα αποτελεί καλό λιπαντικό για τον κόλπο. Σημ.: είναι σημαντικό, κυρίως τις πρώτες φορές, να είστε όσο περισσότερο χαλαρές γίνεται κατά τη φάση της εισαγωγής .Αφού το διπλώσετε, κρατήστε το σταθερά με τον αντίχειρα και το δείκτη σας, όσο γίνεται πιο χαμηλά στη βάση του, με το άλλο σας χέρι ανοίγετε προσεκτικά τα εξωτερικά χείλη και το εισάγετε απαλά στον κόλπο (με προσοχή αν έχετε μακριά νύχια). θα εισχωρήσετε το Lybera μέχρις ότου το σώμα του κυπέλλου και το στέλεχος να βρίσκονται μέσα στον κόλπο. Το Lybera τοποθετείται χαμηλότερα σε σύγκριση με τα ταμπόν. Τόσο απλά…

Το στέλεχος θα πρέπει να παραμείνει εντελώς μέσα στον κόλπο, ΔΕΝ πρέπει να βγαίνει προς τα έξω. Για πολλές γυναίκες, το στέλεχος είναι πολύ μακρύ. Όταν προεξέχει, ακόμη και λίγο, σε αυτή την περίπτωση,, καλό είναι να αφαιρέσετε το κυπελλάκι Lybera, να κόψετε με το ψαλίδι το μέρος του στελέχους που προεξέχει και να το τοποθετήσετε ξανά. Μερικές γυναίκες προτιμούν να το κόψουν εντελώς, αφού όμως προηγουμένως έχουν εξοικειωθεί με την χρήση του. Όπως θα δούμε και στη συνέχεια, το στέλεχος δεν είναι απαραίτητο για την αφαίρεση του κυπέλλου. Το Lybera μόλις τοποθετηθεί, επανακτά αμέσως στο σχήμα του. Όταν απομακρύνετε τα δάκτυλα σας θα πρέπει να αισθανθείτε εσωτερικά του κόλπου, μία μικρή κίνηση που σημαίνει ότι το κυπελλάκι έχει ανοίξει αυτομάτως, και έχει τοποθετηθεί σωστά. Αν θέλετε, πάντως, να είστε σίγουρες ότι έχει τοποθετηθεί σωστά, περιστρέψτε το δείκτη σε όλη την περίμετρο του Lybera (Εικ. 6): με τον τρόπο αυτό θα βοηθήσετε την είσοδο του αέρα στο εσωτερικό και τα μέρη που έχουν καμφθεί θα λάβουν αμέσως το σωστό σχήμα. Ή, πιάνοντας τη βάση, περιστρέψτε λιγάκι το κυπελλάκι στο εσωτερικό του κόλπου (Εικ.7). Σημ.: αν το κυπελλάκι δεν είναι σταθερά τοποθετημένο, ενδέχεται να έχετε επιλέξει μικρό μέγεθος. Αντίθετα, αν με το δάκτυλο αντιλαμβάνεστε ότι το άνω μέρος του κυπέλλου δεν έχει ανοίξει εντελώς στην αρχική μορφή, ενδέχεται να έχετε επιλέξει πολύ μεγάλο μέγεθος. Είναι σημαντικό να χρησιμοποιήσετε το σωστό μέγεθος ώστε να αποφύγετε διαρροές.

Αφαίρεση του Lybera

Μπορείτε να φοράτε το Lybera μέχρι και 12 ώρες. Φυσικά αναλόγως της έντασης της ροής και της ημέρας του κύκλου, θα πρέπει να αδειάζετε το κύπελλο Lybera με διαφορετική συχνότητα .Αρχικά, κάθε γυναίκα θα πρέπει να δοκιμάσει τη ροή της με το κύπελλο Lybera καθώς, το μέτρο σύγκρισης με τις σερβιέτες ή τα ταμπόν που χρησιμοποιούσατε μέχρι σήμερα μπορεί να είναι λάθος. Με το κυπελλάκι Lybera θα ανακαλύψετε πόσο αίμα χάνετε πραγματικά σε σχέση με τις σερβιέτες και πόσες λιγότερες φορές θα χρειαστεί να "αλλάξετε". Είναι σημαντικό να πλένετε καλά τα χέρια σας. Αφού λοιπόν, επιλέξετε την καλύτερη θέση για εσάς για την εξαγωγή, είτε στην λεκάνη της τουαλέτας είτε σε βαθύ κάθισμα, (στο βαθύ κάθισμα, ο κόλπος κονταίνει και γίνεται πιο εύκολα η αφαίρεση) για να το αφαιρέσετε αρκεί να πιέσετε με τα δύο δάκτυλα, αντίχειρα και δείκτη, τη βάση του κυπέλλου ώστε να διευρύνετε τις οπές που βρίσκονται στο άνω μέρος και για να απαλείψτε με αυτόν τον τρόπο το "κενό" (Εικ.8) ή αφαιρέστε το κενό αέρος εισάγοντας το δάκτυλο δίπλα στο κύπελλο (Εικ.9). Για να διευκολύνετε περαιτέρω την εξαγωγή μπορεί να χρειαστεί να σπρώξετε προς τα κάτω με τους κολπικούς μύες (Εικ.10).Αφού αφαιρέσετε με προσοχή το Lybera αδειάζετε το περιεχόμενο στην τουαλέτα το ξεπλένετε και το επανεισάγετε…. αυτό είναι όλο! Οι περισσότερες γυναίκες κάνουν την αλλαγή του Lybera κάθε 4-8 ώρες. Σημ.: είναι σημαντικό, κυρίως τις πρώτες φορές, να είστε όσο περισσότερο χαλαρές γίνεται σε αυτή τη φάση. Καθαρισμός και συντήρηση Το Lybera μπορεί να πλυθεί απλά με νερό και σαπούνι κατάλληλο για την ευαίσθητη περιοχή. Θα πρέπει να θυμάστε να το ξεπλένετε καλά ώστε να αποφύγετε ερεθισμούς. Αν οι μικρο-οπές του Lybera είναι μπλοκαρισμένες μπορείτε να τις καθαρίσετε με ένα βουρτσάκι ή με μία βελόνα. Μετά τον καθαρισμό συνιστάται να τοποθετείτε και πάλι το κυπελλάκι στη συνοδευτική βαμβακερή θήκη ώστε να διατηρείται καθαρό για την επόμενη χρήση.

Προειδοποιήσεις

Το Lybera, αν συντηρείται σωστά, μπορεί να επαναχρησιμοποιείται για πολλά χρόνια, αν παρατηρήσετε τυχόν "κιτρινίλα" αυτή δε επηρεάζει τη σωστή λειτουργία του. Αν παρατηρηθούν βλάβες στο κύπελλο, συνιστάται η αντικατάστασή του. Το υγιεινό κυπελλάκι Lybera δεν επηρεάζει την χλωρίδα του κόλπου, ούτε και το pH έτσι δεν μπορεί να προκαλέσει ξηρότητα του κόλπου.Μπορείτε να το χρησιμοποιείτε τόσο σε αναμονή του κύκλου όσο και σε όλη τη διάρκειά του, τηρώντας το χρονικό διάστημα που συστήνεται. Δεν έχουν προκύψει περιπτώσεις συνδρόμου τοξικού shock που να οφείλεται στα εμμηνορροϊκά κύπελλα από υποαλλεργική ιατρική σιλικόνη. Σε περίπτωση γυναικολογικών προβλημάτων, πριν από τη χρήση, συμβουλευτείτε το γιατρό σας. Για τη δική σας ευκολία και σιγουριά (κυρίως κατά τις πρώτες φορές), μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κυπελλάκι Lybera μαζί με ένα σερβιετάκι μέχρι να είστε απόλυτα σίγουρες ότι το χρησιμοποιείτε σωστά.

Το κυπελλάκι Lybera μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμη και στις περιπτώσεις που υπάρχει τοποθετημένο σπιράλ η διάφραγμα αντισύλληψης , ή κολπικός δακτύλιος. Το Lybera, θα πρέπει να αφαιρείται πριν την ερωτική συνεύρεση. Δεν χρειάζεται να το αφαιρείται κατά την ούρηση ή τις κενώσεις. Το εμμηνορροϊκό κυπελλάκι Lybera ΔΕΝ αποτελεί μέθοδο αντισύλληψης και δεν προστατεύει από τις σεξουαλικά μεταδιδόμενες ασθένειες. Δε συνιστάται η χρήση της κατά τους 6 πρώτους μήνες μετά από φυσιολογικό τοκετό, μετά από χειρουργική επέμβαση στον κόλπο, όταν υπάρχουν φλεγμονές ή μετά από μία κολποσκόπηση. Lybera, το ΜΥΣΤΙΚΟ της μοντέρνας γυναίκας

ΠΟΙΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΜΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ???

Lybera 1 Αν είστε κάτω από 30 ετών

Αν γεννήσατε με καισαρική τομή και είστε κάτω από 30 ετών

 Lybera 2 Αν είστε πάνω από 30 ετών

Αν γεννήσατε με φυσιολογικό τοκετό ανεξαρτήτου ηλικίας.

ΟΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

Είναι κατάλληλο για όλες τις γυναίκες;

Ναι!, δεν υπάρχει κανένας περιορισμός αφού επιλέξει το μέγεθος που της ταιριάζει.

Από ποια ηλικία μπορεί μια γυναίκα να το χρησιμοποιεί;

Προτείνεται η χρήση του Lybera, μετά την ηλικία που έχει αρχίσει η σεξουαλική ζωή.

Η φίλη μου αν και είναι παρθένα χρησιμοποιεί Lybera, είναι σωστό;

Βεβαίως, το υγιεινό εμμηνορροϊκό κυπελλάκι Lybera, πριν να εισαχθεί στον κόλπο διπλώνεται – τσακίζεται και αποκτά πολύ μικρό σχήμα- μέγεθος που το βοηθά εύκολα να εισαχθεί, στην περίπτωση που ο παρθενικός υμένας είναι χαλαρός η έχει λίγο διαρραγεί, ( περιπτώσεις κοριτσιών με έντονη αθλητική δραστηριότητα) σε αυτές τις περιπτώσεις μπορεί να το χρησιμοποιεί.

.Έχει αντενδείξεις η χρήση του;

Η μόνη αντένδειξη είναι όταν υπάρχουν μολύνσεις η φλεγμονές στο κόλπο, η γυναίκα θα πρέπει να ακολουθήσει την θεραπεία που θα της υποδείξει ο γυναικολόγος της και όταν θα αποκατασταθεί η υγεία του κόλπου μπορεί πάλι να το χρησιμοποιεί.

Αν βρεθώ σε χώρο που δεν υπάρχει νιπτήρας , πως θα το ξεπλύνω το Lybera μου;

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα μπουκαλάκι εμφιαλωμένο νερό.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε περιπτώσεις μικρής ακράτειας ούρων;

Όχι, το υγιεινό εμμηνορροϊκό κυπελλάκι Lybera, τοποθετείται σε διαφορετικό σημείο από την ουρήθρα.

Μπορώ να φορώ το Lybera, και να χρησιμοποιώ και σερβιετάκι;

Στην περίπτωση που θα θέλατε να νιώθετε πιο ασφαλής και μέχρι να εξοικειωθείτε με το υγιεινό εμμηνορροϊκό κυπελλάκι Lybera, σας το προτείνουμε, στη συνέχεια δεν θα το χρειάζεστε πλέον.

Είναι νέα μέθοδος για την διαχείριση της περιόδου, μήπως θα πρέπει να περιμένω να δοκιμασθεί πρώτα και μετά να το χρησιμοποιήσω και εγώ;

Είναι νέα μέθοδος για την Ελλάδα, σχεδόν σε όλες τις χώρες του κόσμου όλο και περισσότερες γυναίκες αλλάζουν τον τρόπο που διαχειρίζονται την περίοδο τους , με προσανατολισμό υγιεινό οικονομικό οικολογικό. Στις αναπτυγμένες Σκανδιναβικές χώρες η μία στις 4 γυναίκες το εμπιστεύεται.

Πόσες ώρες με προστατεύει από τις διαρροές και τις δυσάρεστες οσμές;

Το υγιεινό εμμηνορροϊκό κυπελλάκι Lybera, προστατεύει μέχρι και δώδεκα ώρες, προτείνεται η αλλαγή να γίνεται κάθε 4 -8 ώρες . Συνήθως μετά τους πρώτους κύκλους η γυναίκα εξοικειώνεται και ρυθμίζει μόνη της κάθε πότε θα κάνει την αλλαγή.

Αν ξεχάσω να το αφαιρέσω είναι κακό;

Όχι βέβαια, το υγιεινό εμμηνορροϊκό κυπελλάκι Lybera, είναι εξαιρετικά ανεκτό και ασφαλές, μπορεί να παραμείνει στον κόλπο συνεχώς μέχρι και 30 ημέρες. Τα παρακάτω tests το πιστοποιούν: Intracutaneous Reactivity - Ενδοδερμική αλλεργική αντίδρασηAcute Systemic Toxicity – Οξεία Συστηματική ΤοξικότηταImplantation Test – Τεστ Εμφύτευσης

Έχω κάποια γυναικολογικά προβλήματα, μπορώ να το χρησιμοποιώ;

Θα πρέπει με την βοήθεια του γυναικολόγου σας να λύσετε αυτά τα προβλήματα και μετά να το χρησιμοποιήσετε.

Πόσο εύκολα μπορώ να το αφαιρέσω;

Είναι πανεύκολο, αφού επιλέξετε την πιο άνετη θέση για σας , συνήθως στη τουαλέτα η σε βαθύ κάθισμα επειδή σε αυτή τη στάση «κονταίνει» το μήκος του κόλπου, δείτε περισσότερα στις οδηγίες χρήσης .

Μήπως όταν ξαπλώνω έχω διαρροές;

Όχι, το υγιεινό εμμηνορροϊκό κυπελλάκι Lybera, εφαρμόζει τέλεια στα τοιχώματα του κόλπου , μπορείτε ακόμη και να κοιμηθείτε γυμνή.

Παρατήρησα πως υπάρχουν δύο μεγέθη, ποιο είναι κατάλληλο για μένα;

Εξαρτάται από την ηλικία και από τον τρόπο που έχετε γεννήσει , συνήθως ακολουθείται ο κανόνας: Lybera 1. Αν είστε κάτω από 30 ετών Lybera 1. Αν γεννήσατε με καισαρική τομή και είστε κάτω από 30 ετών Lybera 2. Αν είστε πάνω από 30 ετών Lybera 2. Αν γεννήσατε με φυσιολογικό τοκετό ανεξαρτήτου ηλικίας. Υπάρχουν όμως και περιπτώσεις γυναικών με ηλικία πάνω από 30ετών που λόγω αθλητισμού η λόγω σωματότυπου χρησιμοποιούν το μικρό μέγεθος.

Είμαι Vegan, μπορώ να το χρησιμοποιώ;

Βέβαια, δεν υπάρχει καμία αντένδειξη, είναι αυτό που σς ταιριάζει και λόγω φιλοσοφίας.

Έχω συνηθίσει με τις παραδοσιακές μεθόδους , γιατί να αλλάξω;

Ο κόσμος αλλάζει, η τεχνολογία και η επιστήμη προτείνει αυτή την καινοτόμο, υγιεινή, οικονομική, οικολογική, αποτελεσματική, άνετη λύση που προσφέρει απεριόριστη ελευθερία σε οποιαδήποτε δραστηριότητα και αν καταπιάνεστε. Δεν χρειάζεται πλέον να προβληματίζεστε επειδή έχετε περίοδο.

Έχω ελαφριά πρόπτωση της μήτρας, μπορώ να το χρησιμοποιήσω;

Θα πρέπει πρώτα να εκφράσετε το πρόβλημα σας στον γυναικολόγο σας.

Μήπως το Lybera μου γλιστρήσει και φύγει χωρίς να το καταλάβω;

Ασφαλώς όχι, το υγιεινό εμμηνορροϊκό κυπελλάκι Lybera, εφαρμόζει τέλεια στον κόλπο και δεν μετακινείται μέχρι εσείς να το αφαιρέσετε.

Μετά από πόσους κύκλους θα συνηθίσω το Lybera;

Οι περισσότερες γυναίκες εξοικειώνονται με τη χρήση του μετά τον δεύτερο κύκλο.

Έχω πόνους κατά την διάρκεια της περιόδου, μπορώ να χρησιμοποιώ το Lybera;

Βεβαίως , συνήθως οι πόνοι της περιόδου δεν οφείλονται σε βλάβες του κόλπου αλλά σε σπασμό της μήτρας που προσκαλείται από την παραγωγή των ορμονών με το όνομα προσταγλανδίνες , αν είναι πολύ έντονοι τότε μιλάμε για δυσμηνόρροια και θα πρέπει να συμβουλευτείτε τον γυναικολόγο σας.

Έχω αλλεργία στο λάτεξ, μπορώ να χρησιμοποιήσω το Lybera;

Το υγιεινό εμμηνορροϊκό κυπελλάκι Lybera, είναι εξαιρετικά ανεκτό και ασφαλές, &Del

Εισάγετε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα παρακάτω.

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια Κριτική