• - 26%
Λοσιόν URTO για τις φύτρες που δεν μεγαλώνουν FAIR HAIR

Λοσιόν URTO για τις φύτρες που δεν μεγαλώνουν FAIR HAIR

Τιμή Τιμοκαταλόγου: 115,00  
85,00
Κερδίζετε: 30,00 (26%)
PHA-7062-8172
Σε Απόθεμα
+

Η Αγωγή Μαζικής Τόνωσης URTO-TR της FAIR HAIR αντικατοπτρίζει τα αποτελέσματα πολυετών ερευνών σχετικά με τη σύνθεση και παρασκευή επιστημονικών προϊόντων για την υγεία και την ομορφιά.

Ο μεγάλος αριθμός δοκιμών απέδειξε την αποτελεσματικότητα της συγκεκριμένης λοσιόν στην πρόληψη και καταπολέμηση της πτώσης των μαλλιών. Επαναφέροντας τη φυσική ισορροπία του δέρματος, τα ενεργά ειδικά επιλεγμένα στοιχεία τρέφουν, τονώνουν και ενισχύουν το τριχωτό της κεφαλής.

Έτσι, τα μαλλιά σας γίνονται πιο δυνατά ενώ παράλληλα οι φύτρες μεγαλώνουν εντυπωσιακά. Καθώς αποτελεί συγκέντρωση ακατέργαστων ενεργών ουσιών, η Αγωγή Μαζικής Τόνωσης URTO-TR μπορεί να έχει εκπληκτικά αποτελέσματα πολύ σύντομα μετά τις 30-50 εφαρμογές, εφόσον αυτές πραγματοποιούνται συνεχώς και καθημερινά.

Για καλύτερα και διαρκέστερα αποτελέσματα, χρησιμοποιήστε το προϊόν σε συνδυασμό με το κατάλληλο σαμπουάν για τα μαλλιά σας (με το Σαμπουάν CADUTA για κανονικά μαλλιά, το GRASSI για λιπαρά και το ΑΒ για ξηρά μαλλιά), για μεγάλη χρονική περίοδο, εναλλάσσοντας τη χρήση της με τα άλλα προϊόντα της σειράς FAIR HAIR που συνιστώνται για την πρόληψη την πιτυρίδα, την λιπαρότητα.

Παράλληλα, όπως αποδείχτηκε από τις διάφορες δοκιμές, η τακτική εφαρμογή της Αγωγή Μαζικής Τόνωσης URTO-TR καθημερινά έχει τονωτική σκληρυντική επίδραση στα νύχια, ιδιαίτερα εάν αυτά είναι αδύναμα, εξασθενημένα ή απολεπισμένα/Οταν τα νύχια σας έρχονται σε επαφή με το προϊόν, δυναμώνουν αισθητά ενώ παράλληλα επιταχύνεται και η ανάπτυξη τους. (100ml)

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια Κριτική