• - 3%
Λοσιόν ΜΝΧ για το δυναμώμα και την πυκνότητα των μαλλιών FAIR HAIR

Λοσιόν ΜΝΧ για το δυναμώμα και την πυκνότητα των μαλλιών FAIR HAIR

Τιμή Τιμοκαταλόγου: 75,00  
73,00
Κερδίζετε: 2,00 (3%)
PHA-6106-2160
Σε Απόθεμα
+

Ισχυρή Αγωγή Αναζωογόνησης ΜΝΧ της FAIR HAIR αντικατοπτρίζει τα αποτελέσματα πολυετών ερευνών σχετικά με τη σύνθεση και παρασκευή επιστημονικών προϊόντων για την υγεία και την ομορφιά.

Ο μεγάλος αριθμός δοκιμών απέδειξε την αποτελεσματικότητα της συγκεκριμένης λοσιόν στην τόνωση και αναζωογόνηση των μαλλιών. Επαναφέροντας τη φυσική ισορροπία του δέρματος, τα ενεργά ειδικά επιλεγμένα στοιχεία τρέφουν, τονώνουν και ενισχύουν το τριχωτό της κεφαλής. Έτσι, τα μαλλιά σας γίνονται πιο δυνατά ενώ παράλληλα διευκολύνεται η ανάπτυξη τους.

Καθώς αποτελεί συγκέντρωση ακατέργαστων ενεργών ουσιών, η Ισχυρή Αγωγή Αναζωογόνησης ΜΝΧ μπορεί να έχει εκπληκτικά αποτελέσματα πολύ σύντομα μετά τις 30-50 εφαρμογές, εφόσον αυτές πραγματοποιούνται συνεχώς και καθημερινά.

Για καλύτερα και διαρκέστερα αποτελέσματα, χρησιμοποιήστε το προϊόν για μεγάλη χρονική περίοδο σε συνδυασμό με το κατάλληλο για τα μαλλιά σας σαμπουάν, CADUTA (για κανονικά μαλλιά), GRASSI(για λιπαρά) ή ΑΒ (για ξηρά μαλλιά).

Παράλληλα, όπως αποδείχτηκε από τις διάφορες δοκιμές, η τακτική εφαρμογή της Ισχυρή Αγωγή Αναζωογόνησης ΜΝΧ καθημερινά έχει τονωτική σκληρυντική επίδραση στα νύχια, ιδιαίτερα εάν αυτά είναι αδύναμα, εξασθενημένα ή απολεπισμένα.

Όταν τα νύχια σας έρχονται σε επαφή με το προϊόν, δυναμώνουν αισθητά ενώ παράλληλα επιταχύνεται και η ανάπτυξη τους. (100ml)

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια Κριτική