• - 10%
LANES GO THIN LECITHIN

LANES GO THIN LECITHIN

Τιμή Τιμοκαταλόγου: 39,00  
35,00
Κερδίζετε: 4,00 (10%)
PHA-5481-8447
Δεν υπάρχει απόθεμα

LANES GO THIN LECITHIN

Η Lanes παρουσιάζει τη νέα ολοκληρωµένη λύση για άµεσο και αποτελεσµατικό αδυνάτισµα.

Το Go Thin Lecithin, χάρη στην καινοτόµα κάψουλα τριπλής δράσης µε λεκιθίνη, έλαιο καρθάµου και πράσινο τσάι, επιτυγχάνει καύση λίπους, καύση θερµίδων και µείωση πόντων απλά και φυσικά.

  • Λεκιθίνη από σόγια πιστοποιημένης προέλευσης, η οποία αποτρέπει τη συσσώρευση του διατροφικού λίπους στο σώμα.
  • Συζευγμένο λινολεϊκό οξύ (CLA) από έλαιο καρθάμου για τη μείωση του σωματικού λίπους χωρίς απώλεια μυϊκής μάζας και επομένως βελτίωση τnς σιλουέτας.
  • Πράσινο τσάι για ενεργοποίηση του μεταβολισμού που οδηγεί στην καύση θερμίδων.

Κατά τη διάρκεια μιας δίαιτας ο οργανισμός δεν λαμβάνει τις απαραίτητες βιταμίνες με αποτέλεσμα να νιώθετε αδυναμία και κούραση.

Επίσης, η Lanes συνδυάζει το Go Thin LECITHIN με την πολυβιταμίνη Multies Classic, προκειμένου να ενισχύσετε τον οργανισμό σας με όλες τις βιταμίνες που χρειάζεται και επομένως να νιώσετε ενέργεια, τόνωση & ευεξία.

Καθώς κατά τη διάρκεια µιας δίαιτας αδυνατίσµατος ο οργανισµός δεν λαµβάνει τις απαραίτητες βιταµίνες µε αποτέλεσµα την αίσθηση αδυναµίας και κόπωσης, η Lanes συνδυάζει το GoThin Lecithin µε την πολυβιταµίνη Multies Classic.

Έτσι, ο οργανισµός εξασφαλίζει πλήρη διατροφική κάλυψη και αποκτά την ενέργεια, την τόνωση και την ευεξία που χρειάζεται. Η συσκευασία περιέχει 60 κάψουλες Go Thin Lecithin και 10 ταµπλέτες Multies Classic.

Εισάγετε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα παρακάτω.

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια Κριτική

Δείτε Ακόμη