• - 9%
LAMBERTS 5-HTP 100mg 60tabs

LAMBERTS 5-HTP 100mg 60tabs

Τιμή Τιμοκαταλόγου: 47,00  
42,80
Κερδίζετε: 4,20 (9%)
PHA-2292-7499
Σε Απόθεμα
+

Το 5-HTP, συντομογραφία για την 5-hydroxytryptophan, είναι ένα παράγωγο του αμινοξέος τρυπτοφάνη και μετατρέπεται στον εγκέφαλο στο νευροδιαβιβαστή σεροτονίνη που επηρεάζει οτιδήποτε, από την όρεξη μέχρι τη διάθεση και τον ύπνο.

Με μεγάλη μας χαρά εισήγαμε στην γκάμα της Lamberts το 5-HTP, χρησιμοποιώντας μία φυσική πηγή εκχυλίσματος από τους σπόρους του αφρικανικού φυτού Griffonia simplicifolia.

Κάθε ταμπλέτα παρέχει 100mg 5-HTP και με τόσους ιατρούς να συστήνουν αυτό το συστατικό πιστεύουμε ότι θα βρείτε το δικό μας 5-HTP ένα ανεκτίμητο προϊόν.

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ: Μπορείτε να λαμβάνετε μέχρι και 3 ταμπλέτες ημερησίως, μισή ώρα πριν από τα γεύματα ή μισή ώρα πριν από τον ύπνο.

Ξεκινήστε με μία ταμπλέτα και αυξήστε τη δόση εάν είναι απαραίτητο, ή σύμφωνα με την υπόδειξη του γιατρού. Να μην υπερβαίνετε την συνιστάμενη ημερήσια δόση.

Το 5-HTP είναι προτιμότερο να λαμβάνεται για περιόδους μέχρι 3 μήνες.

Να μην λαμβάνεται από εγκύους ή θηλάζουσες γυναίκες.

Μπορεί να εμφανιστεί ελαφριά υπνηλία σε ορισμένους ανθρώπους.

Συνιστάται να μην οδηγείτε ή χειρίζεστε μηχανήματα μέχρι να προσδιορίσετε πως το 5-HTP επιδρά σε εσάς.

Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας εάν παίρνετε αντικαταθλιπτικά.

Κατάλληλο για χορτοφάγους. Να φυλάσσεται σε δροσερό, ξηρό μέρος και προστατευμένο από το φως. ΝΟΜΙΜΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Συμπλήρωμα διατροφής. ΚΑΘΕ ΤΑΜΠΛΕΤΑ ΠΑΡΕΧΕΙ: L-5-Hydroxytryptophan 100mg (natural extract from the seeds of Griffonia simplicifolia)

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια Κριτική