• - 6%
2 ΤΜΧ GUNAMINO FORMULA SPORT (24+24 φακελάκια)

2 ΤΜΧ GUNAMINO FORMULA SPORT (24+24 φακελάκια)

Τιμή Τιμοκαταλόγου: 174,00  
164,00
Κερδίζετε: 10,00 (6%)
PHA--4165-7986
Σε Απόθεμα
+

Υπάρχουν καταπληκτικές επιδόσεις που οφείλονται στην υγιεινή και επιστημονική διατροφική προσέγγιση.

Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ προχωνευμένη πρωτεΐνη μέγιστης βιολογικής αξίας που απορροφάται άμεσα, χωρίς πεπτική διαδικασία, και μπορεί να καταναλώνεται πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τον αγώνα.

Με POWERGRAPE® ως ισχυρότατο αντιοξειδωτικό κατά της κόπωσης και κατά της γήρανσης των ιστών.

Με μαγνήσιο και βιταμίνες (Β2, Β6, Β1, Β12).

Αυτό που έλειπε

Η καταπόνηση των αθλουμένων κατά τη διάρκεια του αγώνα και της προπόνησης επιφέρει εξάντληση των αποθεμάτων της γλυκόζης και οξειδωτικό στρες που έχει σαν αποτέλεσμα τη μειωμένη συστολή των μυών (επιβράδυνση κίνησης), την αύξηση των μυϊκών σπασμών (κράμπες), τη γρήγορη κόπωση, την πιθανότητα τραυματισμών και την καθυστερημένη, αργή και δύσκολη επαναφορά στην αθλητική δραστηριότητα.

Η εξάντληση των αποθεμάτων του γλυκογόνου σηματοδοτεί την έναρξη της γλυκονεογένεσης με συνέπεια ο αθλούμενος να «καταναλώνει» μυϊκό ιστό προς ανεύρεση ενέργειας. Αυτή η μεταβολική διαδικασία δυσχεραίνει τον αθλούμενο να ξεπεράσει ορισμένα επιθυμητά αλλά εφικτά όρια και κυρίως να αποφύγει την τεράστια καταπόνηση του μυϊκού ιστού και το υπερβολικό οξειδωτικό στρες.

Μέχρι σήμερα η αδυναμία πρόσληψης πρωτεΐνης πριν, μετά ή/ και κατά τη διάρκεια του αγώνα, λόγω της αργής πεπτικής διαδικασίας, περιόριζε αναπόφευκτα τις επιδόσεις και τους στόχους των αθλουμένων.

Αυτό που έχουμε

Η αθλιατρική επιστήμη στις μέρες μας έχει να επιδείξει και να προτείνει σημαντικές εφαρμογές και στη διατροφή.

Η χρησιμοποίηση από τους αθλητές μίας προχωνευμένης πρωτεΐνης, που σε 20 λεπτά κυκλοφορεί στο αίμα χωρίς πεπτική διαδικασία και χωρίς αίσθημα βάρους στο στομάχι σε συνδυασμό με το ισχυρότατο αντιοξειδωτικό Powergrape, που υποστηρίζει την οξυγόνωση των κυττάρων και τη βοήθεια του Μαγνησίου και των βιταμινών του συμπλέγματος B, παρέχει μία φυσική ενεργειακή υποστήριξη των αθλουμένων και λιγότερη κόπωση.

Η κατανάλωση του GUNAMINO FORMULA SPORT (1 φακελίδιο την ημέρα διαλυμένο σε ένα ποτήρι νερό), πριν ή κατά τη διάρκεια του αγώνα, διευκολύνει τις μεταβολικές διαδικασίες κατά τη διάρκεια της αθλητικής δραστηριότητας, επιτρέπει την ταχύτατη επαναφορά από την προπόνηση και τον αγώνα σε κατάσταση ευεξίας, αποτρέπει τους τραυματισμούς, βοηθά στην αποκατάσταση των τραυματισμένων ιστών ενώ υποστηρίζει και το ανοσοποιητικό σύστημα.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε αθλητές με ευαισθησία στο στομάχι (άγχος πριν τον αγώνα) και σε αθλούμενους με αυξημένα επίπεδα χοληστερίνης και τριγλυκεριδίων.

H συγκεκριμένη σύνθεση των απαραίτητων αμινοξέων παράγει μηδαμινά υπολείμματα του αζώτου, στοχεύοντας στο να μην επιβαρύνει τη νεφρική και την ηπατική λειτουργεί.

Εισάγετε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα παρακάτω.

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια Κριτική